Rohkema info nägemiseks:

TEAMCONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 392; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TEAMCONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

TEAMCONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 392 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ TeamConsulting asutati 2005. aastal eesmärgiga pakkuda koolitust ja konsultatsiooni organisatsiooni inimressursi juhtimise ja infrastruktuuri kujundamise valdkondades.

2022. tegevusaastal jätkas ettevõte konsultatsioonide pakkumist IT juhtimise, tarkvara arenduse ja inimeste juhtimise valdkondades. Peamisteks koostööpartneriteks olid Proud Engineers, Jio

Estonia ja Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE. Kuna sisuliselt on üha keerulisem eristada piire koolitus- ja konsultatsioonitegevuste vahel, siis käsitleme edasipidi majandusvaldkonna vaates kogu tegevust konsultatsioonina, hõlmates sellega nii coachingu, mentorluse, konsultatsiooni kui ka koolitustegevuse. Viimane kujutab endasti sageli pigem töötubade juhtimist kui kassikalist loengulist tegevust klassiruumi ees. Teostatud tööde maht kasvas ligi kolmandiku võrra, seda eeskätt coachingu teenuse arendamise ja eduka pakkumise tulemusena. Aasta lõpus kirjastati

MemCPY podcasti jätkuna raamat „Eesti IT rahva lood“, mille kaudu loodame muuhulgas suurendada ettevõtte IT-konsultandi tuntust. Projektide maht võimaldas pakkuda täiskoormusega tööd nii juhatajale, kui ühele osakoormusega projektipõhisele töötajale.

Ettevõtte lõpetas majandusaasta kasumiga, kuigi sõiduauto soetamise näol tehti märkimisväärne investeering põhivarasse ning vastavalt kavas ka iga-aastane amortisatsioonikulu. Edasised plaanid on seotud konsultantide personaalsete veebilehtede arendamisega, et toetada coachingu ja avaliku esinemise teenuseid.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ TeamConsulting müügitulu 201 385 eurot, mis teeniti tervikuna

EMTAK äri- ja muu juhtimisalane nõustamine valdkonnas.

Suurimaks kuluartikliks olid tööjõukulud, kuid töötasu tõstmise asemel püüti inflatsiooni mõjusid vähendada soetatud sõiduauto lubamisega isiklikuks kasutuseks. Ärikasum moodustas 2022.

aastal 45% käibest, millest ligikaudu 2/3 investeeritakse pikajaliselt ja 1/3 makstakse dividendideks.

Personal

Tegemist on perefirmaga, kus üks abikaasadest on omanik ja teine juhatuse liige. Vajadusel palgatakse projektipõhiseid konsultante ning vahendatakse tellijatele teiste koolituspakkujate või konsultantide teenuseid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal jätkatakse tegevust konsultatsioonide ja tellimuskoolituste pakkumisel.

TEAMCONSULTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.